Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Första kungliga gästerna klara till prins Oscars dop

20 maj, 2016, 10:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prins Oscars dop närmar sig! Här är de första kungliga gästerna att tacka ja till den stora festen.
Annons
Mary-Frederik-Ibl1

Hovet vill i det längsta hålla gästlistan till prins Oscars dop hemlig, men nu avslöjar det danska hovet för veckotidningen Billed-Bladet att kronprins Frederik och kronprinsessan Mary kommer för att representera Danmark. 

Mary är ju som bekant gudmor till prinsessan Estelle och det var en självklarhet för Frederik och Mary att även närvara vid prins Oscars dop. 

Kronprins Frederik och kronprinsessan Victoria har alltid varit nära vänner och med åren har även prins Daniel och kronprinsessan Mary kommit in i gemenskapen. 

Annons

De kungliga tronföljarna umgås så ofta det ges tid och de har alltid väldigt trevligt tillsammans. Nästa fredag lär inte bli något undantag. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mary-Frederik-Ibl2
Goda vänner. Danska kronprinsparet med Victoria och Oscar under kungens födelsedagsfirande den 30 april.

Av: Anna von Koch.

Bilder: IBL.

Annons