Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Fotografen bakom de nya Estellebilderna

27 mar, 2012, 16:30
Av
Annons

Det är familje- och bröllopsfotografen Kate Gabor som tagit de nya ljuvliga bilderna på kronprinsessparet med lilla Estelle. Ett lite annorlunda uppdrag kan tänkas.

För Aftonbladet berättar Kate att fotograferingen var “mycket speciell”. Men hon är mån om sina kunder, som är en blandning av privatpersoner, företagsledare och andra och vill ogärna prata om dem, särskilt i det här fallet.

– Det var en mycket speciell fotografering, naturligtvis. Som det står på hovets hemsida så togs de på Haga slott när lilla prinsessan var tre veckor. Mer än så säger jag inte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Arbetar generellt

Bilderna har hyllats på flera håll och det är nog inte så konstigt. Kate är van att fotografera och jobba med föräldrar och barn i alla åldrar. Hon berättar för Aftonbladet bland annat att hon försöker arbeta generellt och att försöka “skapa en mysig stämning”  mellan föräldrar och barn.

Av Eveline Eriksson

Foto: kungahuset.se/Kate Gabor

Läs även:

›› Victorias babylycka

›› Hela kungafamiljen på plats för lunch på slottet

›› Kronprinsessan Victoria: Det är en stor omställning i livet

Annons