Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Frederik i blåsväder - partajade på nattklubb med okänd blondin

13 apr, 2011, 14:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Frederik har hamnat på löpsedlarna igen – men denna gång för att ha festat runt på en nattklubb i Köpenhamn, bara dagar från tvillingdopet.

Kronprins Frederik har tydligen tagit sig en kväll på stan, så här dagarna före hans och kronprinsessan Marys tvillingar ska döpas. Det är den danska seoghoer.dk som inte bara berättar om vad som hände på nattklubben Simons i Köpenhamn, då kronprinsen flirtade vilt med en okänd blondin – de har också en film att visa från tillfället. Festandet ska ha pågått till 03.30 på morgonen och det ser ut som kronprinsen hade tagit sig ett antal drinkar under kvällen.

Annons

Utskälld

Tidningen EkstaBladet berättar att Frederik vid ett tidigare tillfälle blivit utskälld av Mary för att ta flirtat för mycket med andra kvinnor. Vi kan bara föreställa oss var hans hustru har att säga om det hela denna gång…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och faksimil omslag Se og Hør

Läs även:

Prins Christian fick gå på fotboll med pappa

Prinsessan Marie blir gudmor till tvillingarna

Varken det norska eller svenska kungahuset åker till dopet i Danmark

Nu är det klart – de kungliga tvillingarna döps den 14 april

En annan dansk tidning bt.dk menar att den okända blondinen är en vän till familjen

Annons