Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så räknar danskarna ner till Frederik och Marys Sverige-besök

21 mar, 2017, 11:43
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Förväntningarna är skyhöga!
Annons
I maj kommer kronprins Frederik och kronprinsessan Mary till Stockholm.

I slutet av maj reser danska kronprinsparet Frederik och Mary till Sverige tillsammans med en näringslivsdelegation för att värma banden mellan Danmark och Sverige. Frederik och Mary som är nära vänner till kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit i Sverige många gånger, men det här är deras första officiella resa hit. Och förväntningarna är redan skyhöga.

För att stilla resfebern har nu den danska delegationen startat en helt egen sajt ägnad besöket. På Danish Royal Visit Sweden 2017 har man till och med startat en räkneverk som visar exakt hur många dagar och timmar det är kvar tills Frederik och Mary landar i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Några som också ser fram emot besöket med stor förväntan är Victoria och Daniel. Frederik och Mary tillhör deras innersta krets och är dessutom gudföräldrar åt Estelle och Oscar.

Läs mer! Så blir Mary och Frederiks besök i Sverige

Foto: IBL.

Annons