Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Furst Albert festar med annan kvinna – hustrun Charlene galen av svartsjuka

25 okt, 2024, 14:00
Charlene och furst Albert
TT
Furst Albert sågs med en kvinna på en gala. En kvinna som inte var hans hustru.
Annons

Furst Alberts äktenskap med furstinnan Charlene är vida omdiskuterat. Redan vid vigseln spekulerades det i att bruden var en motvillig sådan – att relationen var av det turbulenta slaget.

Allt detta har bara spätts på av uppgifter om Charlenes sviktande hälsa och missnöje med sin tillvaro. Dessutom sägs Charlene ha en dålig relation med Alberts två utomäktenskapliga barn, Alexandre Coste och Jazmin Grace Grimaldi.

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Furst Albert syns med annan kvinna

Hon kan inte ha varit helt nöjd när Albert dök upp med Jazmin på Princess Grace Awards Gala, en gala som hålls för att hedra minnet av Alberts älskade mor. Charlene var inte på plats.

Furst Albert och Jazmin Grimaldi
Far och dotter är så gulliga ihop! Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire/Shutterstock

Jazmin är resultatet av Alberts korta affär med Tamara Rotolo, en amerikansk fastighetsmäklare. Det krävdes många år innan Albert officiellt erkände Jazmin som sin dotter. Hon var då 16 år gammal. Först fem år tidigare hade hon fått besöka Monaco för första gången.

Annons

Jazmin gjorde en intervju med exklusiva magasinet Harper's Bazaar

– Jag ville komma min pappa nära, lära känna honom och låta honom lära känna mig. Jag saknade en fadersfigur. Det är underbart att vi hittade varandra och vi har haft en fantastisk relation sedan dess, har Jazmin sagt till Harper's Bazaar.

Charlenes svartsjuka – straffade pojken

Charlene har dock inte varit liknade välkomnande när det gäller just de utomäktenskapliga barnen. Sonen Alexandres mamma Nicole Coste har vittnat om att Charlene blev väldigt svartsjuk när Alexandre fick ett eget rum i Grimaldipalatset, Alberts residens.

– I hans fars frånvaro lät hon till exempel flytta min sons rum till flygeln där de anställda bor. Som Alexandres mamma saknar jag ord, har Nicole sagt till Paris Match.

Det har inte kommit några bekräftade uppgifter om varför Charlene missade galan. Daily Mail skriver, något mystiskt, att hon hade "en ledig kväll".

Annons