Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Galakonsert med Margrethe och Henrik som gäster

26 apr, 2012, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe och prins Henrik besökte häromdagen en galakonsert med Copenhagen University Choir – och de såg onekligen ut att ha kul…

Annons

Det var en glad drottning Margrethe som häromdagen kom till The Royal Danish Academy of Music för att lyssna på en galakonsert med Copenhagen University Choir under ledning av George Fuglebæk.

Magen större?

Men visst ser det ut som prins Henrik har fått en än större mage? Eller är det bara kameravinkeln? Hur som helst såg paret ut att ha väldigt roligt under konserten, och det är väl det allra viktigaste.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Begravning i Köpenhamn››

Nya bilder på danska drottningen››

Drottning Margrethe hyllades av familjen på sin födelsedag››

Annons