Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Glädjebeskedet! Här dyker prinsessan Kate upp i rampljuset

14 jul, 2024, 13:26
Här dyker prinsessan Kate upp i det kungliga rampljuset – till allas stora glädje!
Annons
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Prinsessan Kate har knappt synts till i det kungliga rampljuset sedan cancerdiagnosen. Men under söndagen gjorde hon ett undantag och dök upp i herrfinalen på Wimbledon.

Hon gjorde ett undantag i mitten på juni, när hon dök upp vid paraden Trooping the Colour. Då kunde man bland annat se henne åka bil och vinka från balkongen.

Dagen till ära har hon dessutom en uppgift. Det är Kate som kommer att presentera den buckla som kommer att lyftas av antingen Novak Djokovic eller Carlos Alcaraz.

Annons
Prinsessan Kate
Prinsessan Kate på plats under Wimbledon.James Veysey/Shutterstock
Annons

Här dyker Kate upp i publiken

På nya bilder kan man nu se en leende Kate i publiken, vinkandes och av allt att döma tillfreds med att vara på plats. Hon anlände till Wimbledon i sällskap av dottern, prinsessan Charlotte.

Även om Kate inte har varit på plats tidigare, så är det tydligt att Kate följt tennis på hemmaplan. Nyligen tackade hon av legendaren Andy Murray, som avslutade sin karriär.

– En fantastisk Wimbledon-karriär är över. Du borde vara väldigt stolt, Andy. Å alla våra vägnar, tack, skriver Kate i ett inlägg på X.

Prinsessan Charlotte och prinsessan Kate
Prinsessan Kate anländer till Wimbledon med dottern prinsessan Charlotte.Kirsty Wigglesworth

Foto: TT

Annons