Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Glädjebeskedet! Madeleine och Chris på nytt uppdrag i Sverige

30 nov, 2016, 12:17
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Madeleine Chris O'Neill
Nobel är inte prinsessan Madeleines enda uppdrag i Sverige den närmaste tiden. Den 20:e december har hon och Chris ett nytt uppdrag.
Annons
Prinsessan Madeleine Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer att vara med vid Svenska Akademiens högtidssammankomst den 20:e december.

Det blir fullt hus Bernadotter under Svenska Akademiens högtidssammankomst den 20:e december. Kungahuset uppdaterade under onsdagen kalendern och det står nu klart att hela kungafamiljen är närvarande.

Svenska Akademiens högtidssammankomst är en årets flådigaste tillställningar och det är ett fåtal förunnat att få en inbjudan till Börshuset. Vi får se hur Chris O’Neill, som tar språklektioner i svenska, hänger med i högtidssammankomsten den här gången. I år tar Sara Stridsberg inträde i Akademien och hon håller sitt inträdestal över sin föregångare Gunnel Vallquist.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer hem till Sverige lagom till Nobel den 10:e december då de ska vara med vid prisutdelningen och banketten samt kungens middag för pristagarna den 11:e. Sedan stannar de alltså till den 20:e, och kanske längre. Förra julen berättade Madeleine för Fredrik Skavlan att familjen skulle fira julen med Chris O’Neills mamma och systrar. Eventuellt blir det en jul på Drottningholm i år.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons