Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Gott nytt år - önskar vi på Svensk Damtidning!

31 dec, 2014, 10:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
new-year-ibl

Nu är det snart slut på 2014 och vi säger välkommen till det nya året 2015 – här är några roliga saker väntar oss nästa år.

Redaktionen på Svensk Damtidning önskar er alla ett Gott Nytt år! Vi hoppas se er även under 2015, med massor av spännande nyheter från när och fjärran. Och det blir ett spännande år vi har att se fram emot:

leonore-madeleine-chris-ste

Vi har en ny kunglig bebis som föds i Sverige, prinsessan Madeleine och Chris ska ju få sitt andra barn till sommaren och sen blir det väl dop till hösten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-carl-philip-ste

Sedan har vi ett härligt bröllop den 13 juni då prins Carl Philip gifter sig med Sofia Hellqvist, ett bröllop vi givetvis kommer bevaka på alla de sätt här på sajten och i tidningen.

kate-william-ste

En kunglig bebis till blir det i Storbritannien, då prins William och Kate får sitt andra barn i vår och sedan kan vi väl vänta ett dop till sommaren.

Annons
albert-charlene-fb

I Monaco väntar vi med spänning på att se furst Albert och furstinnan Charlenes tvillingar döpas. Dessutom blir det ett bröllop mellan prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och hans Beatrice.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures och All Over Press.

Annons