Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis drottning Silvia! 19 underbara bilder från året som har gått

23 dec, 2016, 08:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Drottning Silvia
Svensk Damtidning firar drottningens 73-årsdag med att blicka tillbaka på året som har gått.
Annons
Drottning Silvia

När drottning Silvia i dag firar sin 73-årsdag är det verkligen med sol i sinne. Det var funnits mycket att fira under 2016. Under våren fick hon två nya efterrätter – prins Oscar och prins Alexander – och nu har hon fem barnbarn att samla hos sig under julhelgen. På Valborgsmässoafton firades kungen 70-årsdag och den stora balunsen dels ett uppvaktande av kungen, dels en hyllning till drottningen som funnits vid hans sida i 40 år. Själva Rubinbröllopet firades privat på ett försommarvackert Öland och blev en välförtjänt paus för kungaparet. Under året har de haft intensiva program med många resor både inom landet och utomlands och drottningen har vid varje tillfälle visat sin stora värme och utstrålning. I bildspelet nedan hittar ni 19 underbara ögonblicksbilder från året som har gått. Med dessa önskar vi drottningen en fin födelsedag!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons