Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis drottning Silvia – se nya bilden!

23 dec, 2017, 09:32
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Vi firar med ett stort retrobildspel!
Annons

Idag hurrar vi för ingen mindre än vår kära drottning Silvia som fyller 74 år! Som Svensk Damtidning tidigare skrivit så kommer hon att firas av familjen hemma på Drottningholm.

Läs mer: Så ska kungafamiljen fira jul och nyår

– Drottningen firas sedvanligt den 23:e december med en kyrkokonsert i Drottningholms Slottskyrka. Det är inte publikt utan det blir en mindre grupp med vänner och familj, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovet publicerade en ny bild på drottningen, så vacker hon är!

 

Det har hänt mycket på ett år. I somras träffade vi drottning Silvia under Victorias 40-årsfirande på Öland. Då berättade hon för oss hur glad hon var för sin äldsta dotters skull.

Annons

Läs mer: Se filmklippet! Estelle och Oscar önskar god jul

– Jag är så stolt över Victoria! Jag önskar henne allt gott.

Det var inte så långt därefter som prinsessan Madeleine gick ut med den glada nyheten att hon var gravid. I vår får alltså drottningen en till liten “efterrätt” som hon själv brukar kalla sina älskade barnbarn. Dessutom har hon hunnit bli farmor till ännu ett – prins Gabriel som döptes 1 december!

Läs mer: Silvia återanvände favoritkappan på Gabriels dop

Det har minst sagt varit en hektisk decembermånad för Silvia och nu hoppas vi på att hon kan koppla av och återhämta sig under födelsedagen och julledigheten!

Se härliga retrobilderna nedan:

Läs mer: Då kan du se nya programmet om kungafamiljen!

Foto: Yanan Li, TT, IBL och Stella Pictures

 

Annons