Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis Madeleine! Se prinsessans liv i bilder

10 jun, 2017, 09:00
Grattis prinsessan Madeleine, 35 år!
Annons

En lillasyster som går sin egen väg. Och en tuff tvåbarnsmamma som stod i högklackat på prins Carl Philips bröllop och födde barn bara 38 timmar senare. Prinsessan Madeleine är både viljestark, blyg och kungligt glamourös!

Hon skrek högst av alla när hon döptes och som liten var hon känd för sin envishet.

– När vår hund Charlie viftade på svansen så att barnen fick den i ansiktet började Victoria och Carl Philip gråta, berättade mamma Silvia häromåret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Men inte Madeleine. Hon tog tag i svansen och höll fast den i stället!

Och kronprinsessan Victoria har beskrivit sin lillasyster så här:

– Hon är den av oss som är mest självständig, och den som verkligen vill göra sin grej. Hon är en tävlingsmänniska.

Nu har det gått precis 35 år sedan Madeleine föddes i ett av rummen på Drottningholms slott och vi firar med de härligaste bilderna på henne som lillasyster, partyprinsessa och mamma.

Se våra Madeleine-bilder här:

 

 

Foto: IBL, Stella Pictures, Kungahuset.se.

Annons