Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis Madeleine som fyller år idag!

10 jun, 2015, 09:04
author
Annons
madeleine-hovet

Prinsessan Madeleine fyller 33 år idag och vi vill naturligtvis gratulera.

Födelsedagen blir en lugn tillställning för prinsessan Madeleine, som nu gör sig redo för att bli mamma igen.

madeleine-leonore-ste

Fokus för prinsessan Madeleine just nu lilla Leonore och barnet i magen. Babyn kan komma när som helst och det blir ju extra roligt att prinsessan ska föda i Sverige.

Annons
chris-madeleine-leonore-svt

I och med flytten från New York till Stockholm har vi kunnat följa prinsessan, som har deltagit i en rad evenemang under året. Och det har hänt massor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
chris-leonore-madeleine-ste

Madeleine har träffat påven och hon har arbetat för Childhood.

Annons
madeleine-1

Prinsessan Madeleine Thérèse Amelie Josephine, föddes 10 juni 1982 på Drottningholms slott i Stockholm. Hon gifte sig med Chris O’Neill den 8 juni 2013 i Slottskyrkan på Kungliga slottet och hade sedan bröllopsfesten på Drottningholm.

Foto: Foto: Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se, All over press, Stella Pictures

Annons