Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis prins Carl Philip - så firar han födelsedagen

13 maj, 2016, 06:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Den här födelsedagen blir lite extra speciell för prins Carl Philip. I år har han ju både en liten son och en äkta fru som firar honom.
Annons
carl philip 37 ibl

Hipp hipp hurra! Idag fyller prins Carl Philip 37 år. En speciell dag av olika anledningar. Det här är ju nämligen den första födelsedagen han firar som gift småbarnspappa. Han och Sofia bor numera ute på Drottningholm och kanske stannar de där och firar tillsammans med drottningen, kungen är nämligen på uppdrag i Malmö. Eller så åker de till landstället Ökenäs i Trosa. Förr eller senare måste ju Alexander få se sitt hertigdöme och platsen där hans föräldrar förlovade sig. Klart är i alla fall att Carl Philip tillbringar födelsedagen med sina nära.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Prins Carl Philip firar födelsedagen med familjen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons