Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis prinsessan Marie 40 år

06 feb, 2016, 08:00
AvJohanna Lejon
I dag firar man med pompa och ståt i Danmark! Prinsessan Marie fyller 40 år.
Annons
Marie

Nu är det kalas i jättevillan på Emiliekildevej i Klampenborg utanför Köpenhamn. Prinsessan Marie fyller 40 år och uppvaktas givetvis av både familj och vänner. Men hur lever egentligen prinsessan till vardags? I en intervju med Jyllands-Posten avslöjar hon:

– Våra dagar är som många andra småbarnsföräldrars. Vi har ingen barnflicka till vardags, så vi väcker barnen på morgonen och gör dem klara, äter frukost och gör i ordning matsäck, lämnar barn och hämtar barn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie2

Marie fortsätter:

– Mitt på dagen är vi på kontoret och förbereder våra officiella, och mindre officiella, uppdrag. Och om vi inte har representationsuppdrag på kvällen så äter vi middag tillsammans och ser kanske på en film innan vi lägger oss.

Marie avslöjar också att de inte har någon hjälp i köket. Hon och Joachim turas om att laga maten.

– Inte för att jag kräver det. Han gör det med glädje!

Marie3

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures.

Annons