Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Grattis till vinsten Island! Så såg det ut då kronprinsessparet besökte landet 2014

28 jun, 2016, 08:26
AvJohanna Lejon
I går jublade vi nog alla över Islands vinst mot England! Som en hyllning till Island bjuder vi på de finaste bilderna från kronprinsessparets besök i landet för två år sedan.
Annons
VictoriaDanielIBL

I juni 2014, strax före midsommar, gästade prins Daniel och kronprinsessan Victoria Island. Resan bjöd på mängder av naturupplevelser, som sig bör i den nästan övenaturligt vackra landet. De besökte varma källor, vattenfall och var ute på valsafari.

– Höjdpunkten på resan har varit alla naturupplevelser!, berättade kronprinsessan för Svensk Damtidning i en intervju. Hon fortsatte:

– Från de varma källorna till vat­tenfallet. De här naturkraft­erna! Och självklart valskåd­ningen, det är ju mäktigt. Det är ju inte självklart att man får se val, men vi hoppades och det fick vi ju. Så det kändes roligt!

Se några av de vackra Islandbilderna i vårt bildspel nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons