Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här anländer lillprins Alexander till Värmland - se nya unika bilden

21 okt, 2016, 09:49
AvJohanna Lejon
Äntligen får vi se prins Alexander igen! På en ny bild syns lillprinsen, när han kliver av tåget i Värmland med sina föräldrar.
Annons
NWT 161020 Prinsen1_735x600

Om bara några timmar drar prins Carl Philips och prinsessan Sofias besök i Värmland igång. Men redan i går anlände prinsparet – och lille Alexander – med tåg till Karlstads station. Paret var på gott humör, pratade och skrattade och hälsade på alla Karlstads-bor de mötte. Alexander vilade tryggt i mammas famn och såg med nyfikna kavata ögon på allt som hände. Prins Carl Philip bar bagaget och höll i ett svart babyskydd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lillprinsen, som precis har fyllt sex månader, kommer inte att vara med under dagens program, men för prinsparet var det en självklarhet att också han skulle följa med på resan.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Sanna Emanuelsson/Nya Wermlands-Tidningen.

Annons