Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här glömmer Madeleine och Sofia bort kamerorna – och råkar visa sin riktiga relation

19 jul, 2024, 14:00
Prinsessan Madeleine, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia
Madeleine och Sofia – svägerskor och prinsessor. Och på de nya bilderna kan man se hur de känner för varandra, egentligen.
Annons
Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & VictoriaBrand logo
Dubbla kärleksgesterna – med Madeleine & Victoria

I detta nu njuter kungafamiljen av sin långledighet på öländska Solliden och även om semestern är högst privat har vi fått glimtar av deras lov.

Inte minst under torsdagskvällen då Molly Sandén uppträdde på Slottsruinen i Borgholm framför en väldigt taggad kunglig publik.

Ja, stora delar av kungafamiljen tog del av konserten från den kungliga logen och det är också här prinsessan Sofias och prinsessan Madeleines riktiga relation avslöjas...

Kungafamiljens privata semester

Sofia har ingått i kungafamiljen i nio år och har uppenbart kommit nära släkten hon är ingift i, särskilt eftersom det är en familj som också jobbar ihop.

Annons

Ja, i dag känns Sofia lika självklar i kungafamiljen som himlen är blå och hon är en kraft att räkna med både på det kungliga fältet och bakom de kungliga kulisserna, där hon jobbar hårt.

Att kungafamiljen står varandra nära blir särskilt tydligt under sommarmånaderna då alla kungligheter är lediga men ändå väljer att tillbringa tiden ihop, på Solliden.

Och det är alltså detta vi nu får glimtar av – kungafamiljens högst privata semester, och hur bra de trivs i varandras sällskap.

Annons

Bilderna visar Madeleines och Sofias relation

På bilderna från torsdagskvällen kan vi se Daniel krama Victoria bakifrån, Estelle dansa loss och Sofias och Madeleines fina relation.

Ja, kvinnorna är uppenbart avslappnade i varandras sällskap och står bredvid varandra som vilka svägerskor som helst, med den lilla detaljen att de är prinsessor då. Och allt råkar fastna på bild, trots att familjen bara är där för att se konsert!

Drottning Silvia, kungen, prinsessan Estelle, prinsessan Sofia, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prinsessan Madeleine står i kungliga logen vid Borgholm Slottsruin
Här får vi se hur avslappnade prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine är med varandra. Foto:Mikael Fritzon/TT

Även på Victoriadagen fick vi se svägerskornas härliga band. Då satt Sofia och Madeleine bredvid varandra på Victoriakonserten och kunde ses utbyta ord och skratta. Helt underbart!

Foto: TT

Annons