Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Märtha Louises "regelbrott" fastnar på bild – det som inte fick hända

29 aug, 2024, 18:26
Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louises och Durek Verretts välkomstfest är igång – och nu har vi fått en glimt av paret, som råkar bryta mot egna "regeln".
Annons
Här anländer Mette-Marit och Haakon till festen – döljer sorgenBrand logo
Här anländer Mette-Marit och Haakon till festen – döljer sorgen

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är igång med bröllopsfestligheterna, som just nu har sin "sexy and cool" fest på Hotel 1904 i Ålesund.

Och paret har många regler för dagarna som markerar deras bröllopslycka, bland annat, att endast Hello och Netflix har rättigheter till bild och film.

Men nu, när norsk press står samlad utanför hotellet, får vi ändå en glimt av det framtida makarna. De råkar bryta mot sin egen regel – och folksamlingen är inte sen med att reagera.

Annons

Här dyker Märtha Louise och Durek upp

När Durek och Märtha Louise flimrar förbi i hotell-entrén reagerar pressen och den samlade folksamlingen direkt.

Sajten VG:s utsända reporter, som sänder live, ropar direkt "där är Durek och prinsessan Märtha Louise!".

Reportern säger även att det ryktas att paret ska kliva ut och prata med pressen, vilken även en av Märtha Louises vän Jan Thomas som pratade med sajten sa. Det vill säga andra bud än paret tidigare satt upp, där det strikt varit veckotidningen Hello och Netflix som fått bröllops-relaterat material.

Annons

Prinsessans manager agerar

Men den drömmen krossas snabbt. Några minuter senare kommer Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen ut och förklarar för pressen att de inte får en bild på Märtha Louise och Durek.

"Ni får inte. Det är ett nej. Hello har den exklusiva rätten."

Prinsessan Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen
Prinsessan Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen gick ut och sa till den samlade pressen. Foto: Frederik Ringnes

När en fotograf sedan påpekar att de precis såg paret säger managern skarpt:

"Det borde ni inte gjort".

Men paret fastnade alltså på bild, som redan publicerats av flera norska medier. Något som alltså går direkt emot dealen som Märtha Lousie och Durek gjort.

Durek Verrett fotograferad under fest inför sitt bröllop.
Norska <a href="https://www.seher.no/kongelig/gjestene-ankommer/81868815">Se og Hørs</a> fotograf Andreas Fadum lyckades knäppa en bild på Durek, som var klädd i rosa från topp till tå – precis som Märtha Louise. Se og Hør/Andreas Fadum

Foto: TT, Se og Hør/Andreas Fadum

Annons