Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här bryter prins Daniel och Madeleine mot Silvias ”förbud” – framför alla

18 jul, 2024, 19:26
Vendela Lönnqvist
TT
Vilket underbart ögonblick mellan de tre favoriter!
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Musiken dånar omkring Borgholms slott under torsdagskvällen. Molly Sandén är på turné och ett av stoppen var här på Öland.

Goda vännen uppträder på Borgholm

Under kvällen blev det extra glammigt när kungligheterna dök upp uppe på balkongen. Extra speciellt är det kanske för prinsessan Sofia och prins Carl Philip, eftersom Molly både är en god vän till dem och även sjöng på deras bröllop för nio år sedan.

Och det såg ut att vara en fantastisk familjekväll för samtliga kungligheter. Daniel och Victoria stod och kramades om hela kvällen medan Estelle verkade ha det mysigt med både mormor Silvia och morbrors fru Sofia.

Annons

Bryter mot regeln under festkvällen

Några som också ser ut att ha det riktigt härligt tillsammans är Victoria, Daniel och Madeleine. I en av bilderna från kvällen ser vi hur Daniel tar upp mobilen för en selfie med sin fru och svägerska – något som får många att reagera.

Mikael Fritzon/TT

Det är nämligen förbjudet att ta selfies med kungligheter och någon som är noggrann med regeln är drottning Silvia.

Men Daniel är ju faktiskt en del av familjen sedan flera år tillbaka, och räknas själv som en kunglighet. Då är det en annan femma när det gäller selfie-regeln!

Annons