Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Chris O’Neill bekräftar misstankarna – när Madeleine dyker upp själv på festen

18 jul, 2024, 18:41
Vendela Lönnqvist
TT
Chris O'Neill valde att stanna hemma.
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Festkvällarna avlöser varandra på Öland för vår svenska kungafamilj, som under de senaste dagarna haft fullt upp med firandet av kronprinsessan Victorias 47-årsdag.

Madeleine och Chris syntes för första gången

Det hela nådde sin kulmen under söndagen, på Victoriadagen.

Kronprinsessans födelsedag var däremot inte den enda snackisen – det var också första gången som prinsessan Madeleine och Chris O'Neill visade sig för första gången sedan flytten från Florida till Stockholm.

Chris vägrar vara med

Men för de som är det minsta insatta i det kungliga livet vet att Chris O'Neill tackade nej till prinstiteln inför sitt äktenskap med Madeleine.

Och så har det fortsatt. Under tisdagen var det E-Types tur att svänga loss på Solliden Sessions. Han är en omtyckt artist bland kungligheterna. Men både Madeleine Chris valde att stanna hemma, något Svensk Dam var först med att avslöja.

Gillar inte offentliga livet

Och även idag valde prinsessmaken att hålla sig undan rampljuset. Det är föga förvånande – Chris har tidigare sagt i en intervju med King att han lätt blir obekväm av offentliga blickar.

Annons

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig, säger han och fortsätter:

– Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det.

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine står bredvid varandra
Chris O'Neill valde att stanna hemma. Foto:Mikael Fritzon/TT

Följde inte med kungafamiljen

Chris håller sitt ord. Under torsdagen tog sig majoriteten av kungligheterna till Borgholms slott för att från bästa parkett ta del av Molly Sandéns härliga stämma.

Men Chris O'Neill var inte på plats. Kanske väljer han att stanna hemma för att kurera sig från helgen och veckans bravader. Mycket förståeligt!

Annons