Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här dyker Madeleine plötsligt upp – agerandet inför alla!

07 okt, 2024, 12:20
Här dyker prinsessan Madeleine upp – och hon har något viktigt att säga!
Annons

Prinsessan Madeleine brinner för sitt älskade Childhood. För tre år sedan utsågs hon dessutom till vice hederordförande av drottning Silvia – ett kvitto på hennes stora engagemang.

Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Arbetet pågår ständigt. Nu har Madeleine varit på Polismyndigheten och träffat ett så kallat ”Interpol DevOps-team” och sett hur teknik och AI använda för att stödja polisen i deras arbete.

”Detta initiativ, som möjliggörs av World Childhood Foundation, fokuserar på att påskynda utredningar av sexuella övergrepp mot barn, vilket möjliggör snabbare identifiering av offer samtidigt som det minskar påfrestningen för brottsbekämpande personal”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia. Pontus Höök

Här dyker Madeleine upp

Madeleine har delat med sig av flera bilder från besöket. På en av bilderna kan man se hur hon står vid en whiteboard-tavla, samtidigt som en person berättar hur de bedriver sin verksamhet.

”För att bekämpa sexuella övergrepp mot barn måste vi fullt ut utnyttja teknologin och optimera varje steg i processen, inklusive att säkerställa säkerheten och mental hälsa för dem som skyddar barn. Att minska deras exponering för material med sexuella övergrepp mot barn är avgörande, så att de kan fokusera mer på att identifiera offer och förövare”, skriver Madeleine och fortsätter:

Annons

”Vad den här gruppen åstadkom på bara en vecka visar hur snabbt vi kan utvecklas om vi engagerar oss – och det måste vi. Det krävs ett nätverk för att få ner ett nätverk, gå med oss i kampen för att få ett slut på sexuella övergrepp mot barn”.

Foto: TT/Instagram

Annons