Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här går Estelle på julmarknad - se bilderna

28 nov, 2016, 10:57
AvJohanna Lejon
I helgen gick Hovstallets årliga julmarknad av stapeln. Förra året var Estelle där och kollade in alla härligheter i stånden. Vi minns hur det såg ut.
Annons
estelle-kungahuset2-700x476
Prinsessan Estelle med pappa Daniel och mamma Victoria på Hovstallet julmarknad 2015.

Det var i helgen som Hovstallets årliga och underbart juliga julmarknad gick av stapeln. Julmarknaden har blivit en uppskattad tradition och förra året fick den faktiskt kungligt besök. En eftermiddag dök både kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel upp bland alla stånd.

I år blev det inget besök på marknaden, i alla fall inget som fångades på bild. Men i bildspelet nedan ser du hur det såg ut när Estelle var på plats för ett år sedan, julen 2015.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset.

Annons