Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här gör drottningen comeback!

04 dec, 2014, 10:47
author
Annons
Silvia-4

Drottning Silvia är åter på benen efter magåkomman och gästar i dag Toulouse tillsammans med kungen.

Tidigt i morse tog kungaparet regeringsplanet till Toulouse flygplats för att tillbringa statsbesökets sista dag i “den rosa staden”, som ju Toulouse ofta kallas.

airbus

Drottningen var åter på benen och på gott humör. Det sägs att det var en hummer hemma hos president Holland som fick drottningen på fall. Men det är inget som är bekräftat.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kungen-4

Första stopp i Toulouse var flygplansfabriken Airbus, som tillverkar flygplan till världens alla hörn. I fabriken jobbar också ett flertal svenskar, och alla dessa fick kungaparet träffa under morgonen.

Nytt plan

Kungaparet fick också gå in i ett sprillans nytt plan och se sig om. Under dagen fortsätter kungaparets program i Toulouse. Svensk Damtidning är med från start till mål.

Av Johanna Lejon

Foto: Johanna Lejon

Annons