Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här gör prins Oscar Ölandsdebut!

14 jul, 2016, 14:33
AvJohanna Lejon
Victoriadagen blev också Oscars stora debut.
Annons
Oscar-12

Prins Oscar har precis fyllt fyra månader – och i dag gjorde han sin stora debut, på mamma Victorias födelsedag. Vi såg visserligen Oscar på kungens födelsedag i slutet av april men på Victoriadagen i dag är han mycket mer närvarande och “med”.

Victoria-34

– Oscar är otroligt stadig i huvudet och han är väldigt “med”. Han tittar väldigt nyfiket på alla, säger Svensk Damtidning reporter på plats, Anna von Koch.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
DanielStella1

Anna berättar att Oscar är oerhört söt.

– När Victoria skulle ta emot blommor av alla som samlats så gjrde hon en ansats att ge Oscar till kungen, men han fäktade med armarna och gjorde en avväpnande gest. Istället fick kronprinsessan ge Oscar till mormor Silvia.

Också Estelle är – såklart – med.

– Från början verkade hon lite blyg men nu har det släppt, berättar Anna von Koch.

Foto: Stella Pictures

Annons