Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här gör Sanna Nielsen en Victoria

13 jul, 2016, 13:28
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Allsångsledaren Sanna Nielsen har inspirerats av kronprinsessans dopstil. Vi vet mer om känningen alla vill ha!
Annons
Victoria

Victoria har blivit en riktig modeprinsessa som inspirerar med med sin chica och sammansatta stil. När hon vid prins Oscars dop valde att bära en vit klänning från By Malina jublade svensk modeindustri. Det som kronprinsessan bär går nämligen åt som smör i solsken och det kan vi på Svensk Damtidning intyga. Vid dopet fick vi mängder av kommentarer av läsare som ville köpa klänningen och kring midsommar meddelade By Malina att den återigen fanns i lager och dessutom i vitt. Någon som inspirerats av den tjusiga dop-looken är programledaren Sanna Nielsen som bar klänningen under tisdagens “Allsång på Skansen”. Snyggt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Bilder: Ibl.

Annons