Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias succé: "Hon är noga med att alla ska känna sig sedda"

17 mar, 2017, 14:52
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Prinsparet fick ett ordentligt mottagande!
Annons

Carl Philip och Sofia tillbringar eftermiddagen i Stockholmsförorten Husby. Prinsparet är här för att inviga Fryshusets nya avdelning, som ska höja ungdomar genom olika fritidsaktiviteter. Och de fick ett ordentligt mottagande! Så fort paret klev ut ur bilen möttes de av en stor samling barn och Sofia var snabb med att gå fram till var och en av dem.

– Det märks att många här har sett fram emot prinsparets besök. Prinsessan Sofia var väldigt noga med att alla skulle känna sig sedda, på det sättet är hon lik drottningen, säger vår reporter Anna von Koch som bevakar invigningen på plats.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

 

Annons