Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här kan du se en kunglighet i sommar

02 jul, 2016, 12:24
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Även kungligheter behöver semester! Här ska du vara om du vill se en prinsessa, prins eller drottning i sommar!
Annons
Silvia-Solliden-Ibl

Öland

Den svenska kungafamiljen älskar sitt sommarslott men de rör sig också utanför slottsmurarna. Under Solliden-semestrarna kan man se drottningen handla jordgubbar på torget i Borgholm eller passera kronprinsessparet när de är ute på en joggingtur på Alvaret.

Båstad

Det var i Båstad som Carl Philip och Sofia träffades första gången. Hit brukar de åka någon gång varje sommar.

Saint Maxime, franska Rivieran

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungaparet brukar alltid tillbringa någon semestervecka i Bertil och Lilians älskade Villa Mirage. I Medelhavet azurblå vatten guppar de gärna omkring på båten Polaris.

Annons
Dvergsoya

Dvergsöya, Kristiansand

I Vogts villa på Dvergsöya tillbringar alltid Mette-Marit och Haakon sommaren. Det är en riktig skärgårdsidyll med kobbar och skär.

Kranidi, Grekland

Här har Nederländernas kung Willem-Alexander och hans familj sitt feriehus. Lyxvillan har egen pool och egen strand men man kan ändå få en skymt av kungafamiljen när de rör sig på Peloponnesos.

Grasten

Gråsten, södra Jylland

Annons

På sommarslottet Gråsten semestrar kronprinsparet Frederik och Mary och deras fyra barn. De ses ofta ute i samhället, både till cykel och på häst.

Marselisborg, Århus

Drottning Margrethes sommarslott strax utanför Århus.

Cahors, Frankrike

När Margrethe och Henrik inte är i Danmark om somrarna är de i Cahors i Frankrike. Här har Henrik sitt vinslott Chateau de Cayx.

Cayx

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL/Stella Pictures/Kongehuset.no

Annons