Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här semestrar prinsessan Madeleine med familjen i Frankrike - se bilderna!

04 jul, 2016, 11:54
AvJohanna Lejon
Lata dagar på stranden, bad med barnen i det ljumma vattnet och mysiga kvällar i den hyrda villan. Se bilderna från prinsessan Madeleines och Chris underbara Frankrike-semester.
Annons
MadeleineIBL

Sydfrankrike ligger prinsessan Madeleine nära om hjärtat. Hit har hon kommit många somrar, både på semester med familjen och ensam, tillsammans med vännerna. Och häromveckan var det dags igen. Madeleine och Chris styrde kosan mot Frankrike, Saint-Tropez närmare bestämt, för att njuta av några härliga dagar i solen, tillsammans med sina närmaste vänner. Barnen, Nicolas och Leonore, var givetvis också med. Madeleine och Chris valde att semestra med sina nära vänner, Nathalie och Dag Werner, samt deras barn, som ju är i ungefär samma ålder som Nicolas och Leonore. Tillsammans hyrde de två familjerna en villa där de såg till att semestermysa riktigt ordentligt med härliga middagar om kvällarna. Dagarna tillbrinagdes på stranden, i vattenbrynet, lekandes med de små. En dag gjorde man en utflykt till en marknad. Dessutom passade Chris och Dag Werner på att storhandla. I veckans nummer av Svensk Damtidning, som utkommer på onsdag, finns fler härliga bilder på prinsessfamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons