Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här syns prinsessan Sofia på fest – med världskändisen Reese Witherspoon

14 jun, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Sofias festkväll med superkändisarna!
Annons
Victorias förvirring kring Sofia – här avslöjas deras relation!Brand logo
Victorias förvirring kring Sofia – här avslöjas deras relation!

I veckan såg vi prinsessan Sofia festa till det!

Det var i samband med konferensen Brilliant Minds i Stockholm som prinsessan tillsammans med andra stora namn syntes festa tillsammans – och roligt, det kan vi nästan garantera att det var!

Karin Törnblom/TT

De stora namnen på plats

Varje år besöker profiler från alla världens hörn Stockholm för att tala och inspireras av andra talare på konferensen Brilliant Minds – ett välkänt namn är bland annat Barack Obama!

Annons

Nu var det Sofias tur att besöka eventet.

Väl på festen på mälarpaviljongen kunde prinsessan Sofia dela en pratstund med den Oscarsbelönade skådespelaren Reese Witherspoon som anlände till Stockholm under onsdagen.

Reese Witherspoon är känd för roller i filmerna ”Legally blonde” och ”Walk the line”, där den senare rollprestationen gav henne en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Hon har även spelat i tv-serierna ”Big Little Lies” och ”Little Fires Everywhere”.

Xavier Collin/Image Press Agency

Men Reese var inte den enda som fick dela en festkväll med prinsessan utan basketstjärnan Kevin Durant, hitmakaren Max Martin, Spotify-grundaren Daniel Ek och före detta astronauten Christer Fuglesang var också på plats!

Annons

Efter den stora fesent på Mälarpaviljongen drog gästerna vidare till Riddarholmen.

Vi hoppas de hade en fantastisk kväll tillsammans!

Bild: TT

Annons