Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här visar Estelle vad hon egentligen tycker om Leonore – blir så tydligt

24 sep, 2024, 13:00
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonores relation kommer upp till ytan – så är den egentligen.
Annons

Prinsessan Estelle har all anledning att fira. De amerikanska kusinerna har äntligen flyttat hem till Sverige och avståndet är numer så pass nära att de kan umgås dagligen.

Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!Brand logo
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Ja, räkna med att Estelle jublade och skuttade hemma på Haga när beskedet om att prinsessan Leonore skulle befinna sig i samma land – kusinen hon alltid tyckt så mycket om.

De har ju även turen att vara väldigt nära i ålder. De har dessutom gemensamma intressen och när Leonore bodde i USA hördes de flitigt på telefon.

Annons
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore
Drottning Silvia, prinsessan Estelle, prinsessan Sofia, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore när Molly Sandén uppträder under en konsert på Borgholms slottsruin på Öland. Mikael Fritzon/TT

Estelles och Leonores relation

På sommaren brukar hela kungafamiljen samlas på sitt älskade Öland. Då passar självklart Estelle och Leonore på att leka av sig och tillbringa en hel del tid vid varandras sida.

I år kunde man dessutom se kusinerna samlade på Borgholms slottsruin för att bevittna artisten Molly Sandén, vilket får anses vara ett tydligt kvitto på att de gillar att umgås.

Här blir det så tydligt

I julas hade dessutom alla barnbarnen samlats för att överraska drottning Silvia på 80-årsdagen. Då kunde man se Estelle och Leonore sida vid sida, med lätta steg och ett brett leende.

Annons

För kungafamiljen är det så klart väldigt glädjande att se Estelles och Leonores fina relation. Inte minst för drottning Silvia, som upprepade gånger berättat hur mycket hon gillar när barnbarnen är samlade.

Så fint!

Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore sida vid sida. Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

Annons