Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här visar prinsessan Leonore upp sin unika personlighet – precis utanför slottet

16 jul, 2024, 06:00
Foto: Svensk Dam/TT
Prinsessan Leonore charmar alla – här blir hennes personlighet så tydlig!
Annons

Det råder fortfarande total kunglig yra efter söndagens stora succé: Victoriadagen! Ja, kronprinsessans födelsedag på Öland firades verkligen med extra allt.

Redan minuter in i firandet bjöd familjen på en superchock – hela kungafamiljen, alla barn och barnbarn, dök upp utanför Solliden för att hälsa på folket.

Då visade charmtrollet prinsessan Leonore, 10, sin underbara personlighet.

Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Kungafamiljens kupp en snackis utomlands

Det blev en rejäl snackis både hemma i Sverige och i utlandet, att hela kungafamiljen för första gången gjorde Victoria sällskap utanför Solliden.

Annons

Vanligtvis ansluter prinsparet och prinsessparet vid Borgholms slottsruin, och de enda kungliga barnbarn på plats är Estelle och Oscar.

Och visst hoppas man att årets lilla kupp blir en ny tradition. Det var ju så härligt att se alla åtta barnbarn busa runt, och alla kungabarn med sina partners i en och samma bild. Firandet togs ju till en helt ny nivå – och hyllningarna efteråt saknar motstycke.

Kung Carl Gustaf, Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill med barnen prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore, prinsessan Sofia och prins Carl Philip med barnen prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian, drottning Silvia, prins Daniel och kronprinsessan Victoria med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland
Det var längesedan vi fick en så här härlig familjebild på hela gänget.Jonas Ekströmer/TT

Prinsessan Leonore visar upp sin härliga personlighet

Det innebar också att vi för första gången fick se alla Madeleines och Chris tre barn, och Sofias och Carl Philips tre prinsar på Victoriadagen.

Annons

Och en som stal showen lite extra var urgulliga Leonore! Hon har gång på gång visat att hon inte är någon blyg viol, utan gillar att spexa och ler brett och rutinerat för kamerorna. Söndagens firande var inget undantag, och Leonore charmade alla på sin plats med sin charm.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill med prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland.
Ett brett leende på Leonore!Jonas Ekströmer/TT
Prinsessan Madeleine med prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Sollidens slott på Öland.
Jonas Ekströmer/TT

Madeleine har själv satt ord på dotterns personlighet:

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat.

Foto: Svensk Dam/TT

Annons