Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Här visar Sofia det man misstänkt tydligt – på svägerskan Victorias födelsedag!

14 jul, 2024, 15:25
Här visar prinsessan Sofia vilken kärleksfull och varm mamma hon är!
Annons
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!Brand logo
Gulliga ögonblicket mellan Gabriel och Julian – charmar alla!

Det är årets stora happening. Tusentals människor har tagit sig till Öland för att fira kronprinsessan Victoria och hylla Sveriges framtida drottning med både sång och applåder.

Hela kungafamiljen är självklart på plats. I år var dessutom samtliga närvarande när barnkören sjöng för Victoria, något som vi inte blivit bortskämda med under åren.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip hade med sig alla sina småprinsar, prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian, och som så många gånger förr såg de till att charma alla.

Annons
Svenska kungafamiljen
Svenska kungafamiljen firar kronprinsessan Victoria – och prinsessan Sofia håller sig nära sina barn.Mikael Fritzon/TT
Annons

Här visar Sofia det alla misstänkt

Där blev det också så tydligt vilken närvarande, varm och kärleksfull mamma Sofia är till sina barn. Inte minst minstingen Julian, som hon såg till att hela tiden vara nära under Victorias firande.

Att Sofia prioriterar sina barn är inget nytt. Det är därför som hon har färre kungliga uppdrag än övriga i kungafamiljen och hon har hela tiden varit på det klara med att de ska få en så normal uppväxt som möjligt.

– Vi är otroligt familjeorienterade. Vi vill vara en aktiv del i barnens liv och det har varit jätteviktigt sedan dag ett. Det är också ett sätt att inte jobba ihjäl sig faktiskt, har prins Carl Philip sagt till Elle.

Prinsessan Sofia och prins Julian
Prinsessan Sofia och prins Julian under kronprinsessan Victorias firande.TT

Foto: TT

Annons