Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Härligaste bilderna från Gråsten

26 jul, 2015, 17:09
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
ste_danmarkgrasten1

Varning på stan! Eller ska vi säga varning på Gråsten? Frederik och Marys fyra barn tillbringar sommarlovet på Gråsten slott och de ser ut att njuta. Här är de härligaste bilderna på de danska busungarna.

ste_danmarkgrasten2

Drottning Margrethe samlar varje år sin stora familj på sommarslottet Gråsten på södra Jylland. I år har kronprinsparet Frederik och Mary varit här extra länge och deras fyra barn Christian, Isabella, Vincent och Josephine ser onekligen ut att trivas. Och det går vilt till! Prinsessan Josephine har till exempel armen i ett blått gips efter att hon ramlat av en häst.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

ste_danmarkgrasten3

Under den årliga sommarfotograferingen på lördagen var det också barnen som hamnade i fokus, och särskilt prins Vincent. Han hade mycket spring i benen och ville hellre leka med prins Henriks taxar än sitta still.

ste_danmarkgrasten4

Ute i gröngräset!

ste_danmarkgrasten5

Att busa vara med hundarna är en favoritsyssla. Så här såg det ut när familjen samlats på slottstrappan för att se vaktparaden.

Annons
ste_danmarkgrasten8

Även prinsessan Josephine är förtjust i djur, men någon mer ridning blir det inte så länge hon har armen i gips.

ste_danmarkgrasten9

Kronprinsfamiljen är mycket uppskattad av invånarna i Gråsten. När familjen kom ut från slottet för att se en stor hästparad uppvaktades både Josephine och Isabella med blommor.

Annons
ste_danmarkgrasten6

Något som särskilt uppskattades av prinsessan Josephine. Prins Christian kunde inte motstå att retas lite.

ste_danmarkgrasten7

 

Missa inte vår stora reportage från Gråsten som kommer i veckans nummer av Svensk Damtidning.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures/All Over Press.

 

 

 

Annons