Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Harry och Meghan träder fram med barnlyckan: "Välsignats"

10 okt, 2024, 15:00
Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markles glädje går inte att ta miste på – när prinsen sätter ord på barnlyckan!
Annons
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Prins Harry och Meghan Markle har en hel världs nyfikna blickar på sig, men de föredrar ändå att hålla delar av privatlivet just privat.

Inte minst när det kommer till sina barn. Ja, trots att sonen Archie är 5 och dottern Lilibet 3 har vi knappt få se barnen.

Därför sticker det också ut nu när prinsen kommer med ett lyckligt barnbesked – mitt i folkvimlet!

Prins Harrys ord: "Har välsignats"

Det faktum att glimtarna av Archie och Lilibet varit så få har gjort att många frågor hängt i luften – inte minst när det kommer till vem de brås på, pappa Harry eller mamma Meghan?

Annons

I makarnas Netflix-dokumentär fick vi se barnen på avstånd, där man kunde utgöra att båda barnen drar åt det rödlätta, precis som sin pappa.

Tidigare har Archie verkligen haft en rödbrun kalufs, som de senaste åren blivit lite mörkare, medan Lilibets röda lockar nästan ser blonda ut i vissa ljus.

Men visst är det tydligt att det är Spencer-genen som slagit igenom! I alla fall när det kommer till färgen.

Ja, i ett annat avseende brås barnen nämligen mer på mamma Meghan, kan Harry nu avslöja:

Annons

– Archie och Lili har välsignats med sin mammas tjocka hår, ska prinsen glatt sagt till Hello Magazines innehållschef Sophie Vokes-Dudgeon under den årliga galan WellChild Award, skriver Hello.

Archie spelar piano och Lilibet ler
Det finns få bilder på Archie och Lilibet, men på det som finns kan man se att Archies röda kaluffs mer går åt det bruna, medan Lilibet har kvar mer av det röda: Foto: TT, Instagram/ hrhofsussex

Prins Harrys ord om barnen

Harry har tidigare pratat om sina rödlätta gener som gått i arv till Archie och Lilibet. Så här sa han till exempel till Stephen Colbert när han intervjuades för The Late Show i fjol:

– Spencer-genen är väldigt, väldigt stark. I början av mitt förhållande [med Meghan, reds. anm.] tänkte jag faktiskt att om om vi håller ihop och får barn finns det inte en chans att det röda kan stå upp mot min frus gener, men jag hade fel!

Foto: TT, Instagram/ hrhofsussex

Annons