Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Harrys och Meghans problem i relation – stoppas från att träffas

23 jul, 2024, 07:00
Victoria Morand
Stämningen blir bara värre och värre med tiden – nu bekräftas nya uppgifter om relationen.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Prins Harry och Meghan Markle har sedan några år tillbaka verkligen befunnit sig i centrum för intriger och känslostormar.

Deras beslut att kliva tillbaka från sina kungliga plikter i början av 2020 skapade stora rubriker och signalerade början på en djup splittring inom familjen.

Nu, fyra år senare, har det skett ännu en splittring. Och det är mellan Harry, Meghan och deras gemensamma vänner.

Har skett ännu en splittring.Shutterstock

Tas bort från gästlistor

Paret går nu under ett nytt namn inom deras vänskapskretsar – nämligen "de oinbjudna".

Annons

Enligt en källa av Gala så finns Harry och Meghan medvetet inte med på gästlistor eftersom att ingen vill förknippas med parets dåliga rykte.

– Harry och Meghan kommer att tas bort från gästlistor för vänners bröllop och andra evenemang på grund av deras främlingskap från kungafamiljen, hävdar en insider.

Bara i år så har paret uteslutits från Hugh Grosvenors bröllop, vilket annars är en nära vän till Harry som även är gudfar till hans son, Archie, 5. Detta på grund av att storebror, prins William, också skulle delta under bröllopet, något som fick Harry att inte dyka upp.

Prins William på plats under vännernas bröllop.Mark Stewart

Vill inte bli osams med kungahuset

Det råder ett faktum – ingen vill bli osams med den brittiska kungafamiljen. Det gäller både kung Charles samt hans arvtagare till tronen.

Annons

Framtiden för relationen mellan Harry, Meghan och resten av kungafamiljen är osäker. Även om det skulle finnas en vilja för att reparera relationen skulle de krävas mycket tid och ansträngning. Men en sak är säker, deras nya gemensamma smeknamn "de oinbjudna" är inte ett bra kvitto på deras val i livet.

Bild: TT

Annons