Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Heja, heja! Estelle hjälpte laget till seger

15 feb, 2016, 09:49
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
estelle-daniel-victoria-tt

Här är Sveriges nya stora hockeysupporter – prinsessan Estelle! I helgen hjälpte hon till att heja fram vårt hockeylandslag till seger. Och med Estelles jubelrop i ryggen lyckades Tre kronor göra 4-2 mot Finland.

Matchen, som gick av stapeln på hovet i Stockholm, fick triss i kungligt besök. Både kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle satt på läktaren och supportade järnet! Estelle, för dagen klädd i blågul “Sweden”-tröja och en Sverigeflagga målad på kinden hurrade och skrek som aldrig förr. Hon hoppade upp och ner och var jublande glad. Estelle var dessutom extra glad eftersom hennes storkusin Hedvig Blom, dotter till prins Daniels syster Anna, också var med. Och ser ni vem kronprinsessan har på sitt mobilskal? Estelle! Bilden som pryder skalet är Estelles förskolebild. Prins Daniel har dessutom ett likadant skal, det har Svensk Damtidning tidigare skrivit om.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: TT

Annons