Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemliga livet avslöjat – så gör Madeleine sig oigenkännlig på stan

06 okt, 2024, 14:00
Foto: Carolina Byrmo/Svensk Damtidning
Här avslöjas prinsessans knep.
Annons
Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya livBrand logo
Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya liv

Ingen har riktigt hunnit vänja sig vid att prinsessan Madeleine numera är bosatt i Stockholm. Under så lång tid var hon och resten av kungafamiljen skilda åt av ett världshav – nu är hon hemma igen!

På grund av flytten kan man plötsligt få se Madeleine ute på stan, levande sitt vardagsliv. Så var fallet när Svensk Dams fotograf fick korn på Madeleine när hon var ute och gick med sina älskade hundar, Teddy och Oreo. Promenaden togs på Strandvägen, en av huvudstadens mest exklusiva adresser.

Annons

Nya bilderna på prinsessan Madeleine i Stockholm – helt oigenkännlig

Och visst är det en speciell syn? En livs levande prinsessa, ute på hundpromenad som vilken dödlig som helst. Utrustad med två koppel och påsar för vovvarnas behov.

Prinsessan Madeleine ute på hundpromenad med Oreo och Teddy och centrala Stockholm
Madeleine smälter in som vem som helst. Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo
Prinsessan Madeleine ute på hundpromenad med Oreo och Teddy och centrala Stockholm
Teddy och Oreo har bytt palmer mot storstan. Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo
Annons
Prinsessan Madeleine ute på hundpromenad med Oreo och Teddy och centrala Stockholm
Hundarna fick nos på något viktigt! Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo

Madeleine var väldigt civilt klädd i en grå tröja och yoga-tights, med en marinfärgad keps på huvudet, för att smälta in så gott som möjligt. Och det var nog få förbipasserande som insåg att de hade en kunglighet i sin omedelbara närhet.

Så skiljer sig Madeleines liv från Victorias

Madeleine kan nämligen smälta in på ett helt annat sätt än sin storasyster, kronprinsessan Victoria. Hennes underordnade roll i monarkin ger henne friheten att leva ett hyfsat vanligt liv i Stockholm – precis som hon och maken Chris O'Neill vill ha det.

Annons

I sin intervju med magasinet Mama pratade Madeleine, som då bodde i Florida, om hur hon och barnen kunnat gå på gatorna i Sverige utan att känna sig utelämnade och påhoppade.

– Där tycker jag svenskar är så väldigt respektfulla med barnen, det är sällan som någon kommer fram. Även om vi är i parken och jag ser att folk känner igen oss, men det är inte några som kommer fram och ska ta bild på barnen eller så. Så de har varit väldigt förskonade, de lever i sin bubbla och tror att de är som alla andra, sa Madeleine i intervjun.

Prinsessan Madeleine räddade gatuhunden – tuffa livsstarten

Madeleines klädsel visar att hon inte har några problem med att klä sig mer ledigt när ögonblicket kräver det. Att gå ut med två hundar är ingen barnlek – och fel tillfälle för balklänningar och alltför avancerade koaffyrer (även om man kan ana att hennes hästsvans är nyfönad).

Annons
Prinsessan Madeleine ute på hundpromenad med Oreo och Teddy och centrala Stockholm
Väntar på grön gubbe. Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo
Prinsessan Madeleine ute på hundpromenad med Oreo och Teddy och centrala Stockholm
Madeleine har full koll – att gå ut med två vovvar samtidigt är inget för den klena. Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo

Hundarna är annars prinsessfamiljens gunstlingar, hur busiga de än må vara. Teddy anslöt till familjen tidigt våren 2022. Han är en labradoodle, en blandras, precis som Victorias hund Rio.

Annons

Ett halvår efter att Teddy kom var det dags för Oreo, som är en havanais. Oreo adopterades från ett hundhem i Miami och har en otäck bakgrundshistoria.

Som Madeleine själv berättade på Instagram:

"Innan han kom till oss blev Oreo illa behandlad och fick stå fastbunden utomhus, i Florida-solen, både dag och natt. Men numera får han oss att skratta och visar oss vilken öm och kärleksfull själ han har (och, ja, Teddy och han är dödspolare som inte kan sluta leka med varandra)", skrev Madeleine i samband med att hon presenterade Oreo för omvärlden.

Så det är tur att Oreo har kommit till ett så kärleksfullt hem med en matte som sätter hans och Teddys behov först! Som inte tvekar att slänga på sig tightsen och kepsen och gå på en uppfriskande promenad. Och vem vet, nästa gång kanske husse Chris också får följa med?

Foto: Svensk Damtidning/Carolina Byrmo

Annons