Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemligheten om Estelle, 12, kommer upp till ytan – har dolts in i det sista

02 aug, 2024, 16:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Prinsessan Estelle.
Hemligheten har dolts in i det sista. Foto: TT.
Nu kommer hemligheten om prinsessan Estelle fram.
Annons
Se när Estelle rycker in under Oscars busBrand logo
Se när Estelle rycker in under Oscars bus

Just nu njuter prinsessan Estelle av sommarlovet tillsammans med lillebror prins Oscar.

Det har redan varit en händelserik sommar. Victoriadagen den 14:e juli bjöd på sol och en hyllningskonsert i Borgholms slottsruin för mamma som fyllde 47 år.

Sommaren har sedan fortsatt i musikens tecken. Estelle har bland annat gått Molly Sandéns konsert – också i Borgholms slottsruin.

Vi vet att familjen har spenderat flera veckor på deras Öland men nu kommer en hemlighet fram – och den har dolts in i det sista.

Från en Ö till en annan

Svensk Damtidning kunde nyligen avslöja att kronprinsessan Victoria lämnat Öland och Solliden för en annan ö.

Nöjeskrönikören Fanny Svärd publicerade under torsdagen en video på sin Instagram som visade att Victoria är i Visby på Gotland.

Se bilden från Fanny Svärds Instagram nedan:

Kronprinsessan Victoria.
Nöjeskrönikören Fanny Svärd såg kronprinsessan Victoria på Gotland. Foto: Instagram/Fanny Svärd.

"Spotted: kronprinsessan Victoria vid Rute Lada. Enligt uppgift köpte hon en skärbräda och lite inredning", skrev Fanny på sin Instagramstory.

Annons

Kronprinsessfamiljen är kända för att vilja upptäcka Sverige under semestern – de tillbringar sällan hela sommaren på Öland.

De har tidigare år valt att åka till just Gotland och åkt från ö till ö via båt. Ibland blir de även flyg – till varmare breddgrader.

Var familjen väljer att semestra hålls däremot ofta hemligt för allmänheten. Ibland dyker det upp bilder på kungligheterna när de är på resande fot men ofta önskar dem att få semestra på egen hand – iväg från nyfikna blickar.

"Skyddas av vakter"

Estelle och Oscar har verkligen fått uppleva världen när deras mamma och pappa har tagit med dem på olika utlandsresor.

För två år sedan semestrade dem i Brasilien. Där har Victoria och Daniel en villa i Bahia som är en paradisort känd för sina stora palmer och vita stränder.

– Det är verkligen en unik plats med fantastiska stränder och ett sällan skådat tropiskt klimat. Här lever verkligen kronprinsessfamiljen i ett rejält lyxparadis som skyddas av beväpnade vakter, har Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall tidigare sagt om tillvaron i Bahia.

Vi hoppas att prinsessan Estelle njuter av sommarlovet och att familjen njuter av semestern tillsammans!

Foto: TT.

Annons