Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hemligheten om prinsessan Charlotte, 9, – som dolts fram till nu

12 sep, 2024, 05:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Charlotte.
Foto: TT.
Prins William gav en inblick i dottern Charlottes liv.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Även om de kungliga lever ett liv framför kamerorna och ständigt bevakas har de precis som alla oss andra ett privat liv.

Ibland får vi en inblick i deras vardag – som nu!

Prins William kunde nämligen dela med sig av ny information om hans dotter Charlotte, 9, på hans senaste utflykt.

Avslöjandet om prinsessan Charlotte

Princessan Charlotte är näst äldst i syskonskaran – nummer två efter storebrodern prins George, 11, och storasyster till lillebror prins Louis, 6.

Annons

När prins William besökte Swiss Valley Community Primary School i Wales gav han eleverna en inblick i vad Charlotte tycker om att gör på sin fritid.

I ett samtal med eleven Ruby Davies kunde han berätta att Charlotte älskar att uppträda!

Charlotte.
Prinsessan Charlotte, 9, och mamma Kate Middleton. Foto: Aaron Chown

Enligt brittiska tidningen Hello Magazine är Ruby inte vilken skolelev som helst – hon vann nyligen Urdd Eisteddfod poesitävling där hon framförde ett scenframträdande på det keltiska språket walesiska.

Prins William kunde berätta för Ruby att han har sett klippet på hennes framträdande flera gånger. Ruby och Charlotte delar intresset att står framför en publik och uppträda.

Annons

"Charlotte älskar att uppträda och att dansa också så jag ska visa henne din video när jag kommer hem.", sa William till Ruby.

Inte första gången

Det är inte första gången William delar med sig av vad hans barn tycker är kul. När hans gästade podcasten Matrix Project kunde han dela med sig av ett pappaskämt som alltid får Charlotte att skratta.

"Knack knack", sa William.

"Vem där", svarade de övriga gästerna.

"Den avbrytande kossan", fortsatte William.

I samma sekund som de andra i rummet fråga vilken kossa William syftar på brister han ut i ett "Muuu". Även då landade skämtet väl och fick alla att brista ut i skratt.

Foto: TT.

Annons