Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hit går drottning Silvias nästa långresa

19 okt, 2017, 14:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Begravning i Bangkok.
Annons

Nu vet vi, det blir drottning Silvia som åker till kremeringsceremonin för kung Bhumibol Adulyadej i Bangkok, Thailand nästa torsdag den 26 oktober. Det norska hovet har sedan tidigare berättat att det blir kronprins Haakon som representerar Norge och från Nederländerna kommer drottning Máxima.

Vi kommer också att se Belgiens kung Philippe och så blir det kronprins Frederik som åker till Asien. Drottning Margrethe besöker Italien just då och hans bror prins Joachim kommer att vara upptagen med prins Harry som besöker Danmark. Vem som kommer från Storbritannien är dock ännu inte klart.

Kung Bhumibol avled för över ett år sedan men kremeringen sker nu den 26 oktober, men redan innan dess kommer flera olika ceremonier att hållas i Thailand från den 25 till den 29 oktober.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer: Kungen och drottningen på jubileumskonsert

Foto: Stella Pictures

 

Annons