Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hon är rikast i kyrkan - här är miljardärerna på plats

27 maj, 2016, 10:57
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Några av Sveriges mest framgångsrika företagsledare är på plats för att fira prins Oscar. Vi vet vilka!
Annons
Stenbeck

Kungafamiljen har nära vänskapsband med några av landets mäktigaste företagsledare. Några av dessa är givetvis inbjudna till prins Oscars dop. Cristina Stenbeck som nyligen flyttat till Stockholm är en av gästerna. Hon anlände tillsammans med maken Alexander Fitzgibbons.

Leonie Persson representerade H&M-familjen. Hennes make Karl Johan, som är företagets vd är mycket nära vän med kronprinsessan och prins Daniel. Leonie kom till kyrkan tillsammans med prinsessan Madeleines bästis Louise Lussan Gottlieb.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
LeoniePersson

En annan företagsledare som är på plats är Jacob Wallenberg som anlände tillsammans med hustrun Annika Levin. Han hade i vintras ett stort 60-årsparty på Moderna Museet. Kronprinsessan och prins Daniel var givetvis där!

Wallenberg

Av: Liv Sander.

Bilder: SVT

Annons