Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hon är Svensk Damtidnings rekordprenumerant!

14 okt, 2015, 07:33
author
Annons
lasare

Får vi lov att stolt presentera Ulla Franzén, 91, som har prenumererat på Svensk Damtidning i 75 år!

Vi ringde upp henne i Linköping och ställde några frågor:

Varför blev det just Svensk Damtidning?

– Jag började som 15-åring och skulle fylla 16. Som rojalist tycker jag om att läsa om kungligheter. Drottning Silvia är en favorit och Victoria är fantastisk på alla områden. Hon är så plikttrogen och vacker.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-omslag

Vad är roligast att läsa om?

Annons

Frisyrerna! Eftersom jag haft egen damfrisering i 52 år – jag började som elev vid 15-års ålder och fick egen salong, salong Femina, när jag fyllde 24 år.

Madeleine-nobel-2014

Vilka kungliga frisyrer imponerar?

– Jag tycker om uppsatt hår och titta på festfrisyrerna. De svenska kungligheterna har ju underbara hår. Men jag tycker inte om när man inte ser ögonbrynen och håret hänger för ansiktet.

Hur har Svensk Damtidning förändrats genom åren?

– Det är väl mest utseendet av tidningen som förändrats. Innehållet har varit sig likt. Den är mycket trevlig och lättläst.

Annons

Andra nöjen i livet?

– Jag har haft tur och är mycket tacksam. Som farmor är jag väldigt stolt över min familj. Min son är väldigt fin mot sin mamma. Han är kirurg. Och jag har världens bästa svärdotter, Under de 33 år som vi känt varandra har vi aldrig yttrat ett ont ord till varandra. Jag har också tre underbara barnbarn, som alla är i karriären, Erika, 32, civilingenjör, Sofia, 28, gör AT-tjänst och Johanna, 26, arbetar inom databranschen.

Ulla-Franzen

Av Åsa Bönnelyche

Foto: privat

 

Annons