Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hon uppträder för drottningen under De gamlas dag

23 aug, 2017, 11:33
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Svensk Damtidning är på plats!
Annons

Silvia har anlänt till Ekebyhovs slott på Ekerö för att fira De gamlas dag för 19:e året i rad. Hon är klädd i Lovöns folkdräkt och håller i en fin bukett blommor av Ville Johansson, 92, som fick den stora äran att hälsa drottningen välkommen.

Stora vita tält står uppställda och scenen pryds av solroser, som drottningen ju älskar. En annan som välkomnar är Barbro “Lill-Babs” som bjöd på den klassiska dängan “Leva livet”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Välkommen vår älskade drottning, utbrast Lill-Babs när hon klev upp på scenen medan Silvia log brett och klappade i takt.

Annons

Initiativet till De gamlas dag är drottningen och tog år 1998. Sedan år 2000 är det Ekerö kommun som svarar för arrangemanget, som syftar till att seniorer ska träffas och ha trevligt i grupp.

Foto: IBL

Annons