Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Höstens trendfrisyrer passar både kvinnor och män

21 sep, 2015, 08:09
author
Annons
Charlene-45

Höstens hårtrender är här och det viskas om  ”Hen-klippning”, som passar på både killar och tjejer, surfinspirerat och färgat.

Förutom en ny höstgarderob brukar många satsa på en ny frisyr efter sommaren.

– Unisexfrisyrer kommer att dominera bland Europas trendiga killar, tippar frisörerna.

Här ovan ser vi Monacos furstinna Charlene och popidolen Justin Bieber – inte helt olika!

Pierre

– Killar och tjejer kommer att ha samma frisyr, men i lite olika utförande. Det kommer vara ett axellångt hår, där tjejerna kommer ha en rak variant medan killarna kommer att ha en mer ”messy” stil, säger frisören Mattias Olsson till Allt om Stockholm.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mathilde

Även surfhåret är stekhett. Och våra kungligheter går i bräschen som vanligt. Pierre Casiraghi har perfekta “surf-lockarna” och är en förebild för höstens heta trend.

Drottning Mathilde hänger på med en rakare variant av “surf-rufs”.

Harry-styles

– Vårens och sommarens ”manbun” är fortfarande väldigt aktuellt. Här ser vi One Directions Harry Styles i manlig knut. Kronprinsessan Victoria älskar sin “hårbulle”.

Annons
Laurentien

 

Holländska sessan Laurentien är inne i sin unisex-stil. Kort hår med keps funkar perfekt i när höstlöven faller.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, AOP

 

Annons