Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovet avslöjar: Därför var Victoria och Daniel på SVT

06 apr, 2017, 15:12
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Tog initiativ till en selfie.
Annons

Idag var kronprinsessparet på ett hemligt möte på Sveriges Television. Ett möte som inte var inskrivet i den kungliga kalendern. De besökte bland annat den centrala nyhetsredaktionen och barnkanalen. Det senare resulterade i ett roligt möte med Bolibompadraken. Svensk Damtidning kan dessutom berätta att Victoria och Daniel passade på att ta en selfie med draken för att visa prinsessan Estelle, som enligt våra uppgifter älskar den gröna maskoten! Paret gick omkring i tv-husets korridorer tillsammans med SVT’s vd Hanna Stjärne.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förutom att träffa Bolibompadraken fick Victoria och Daniel information om public service framtida arbete och utmaningar, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren. Dessutom fick de insyn i arbetet med 2017 års julkalender, som heter ”Jakten på tidskristallen”.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se

Annons