Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovet: Därför kommer inte prinsessan Madeleine till dagens Te Deum

22 apr, 2016, 08:41
AvJohanna Lejon
I dag är det Te Deum för prins Alexander i Slottskyrkan. Men prinsessan Madeleine kommer inte vara med. Vi vet varför.
Annons
Madeleine

I dag, kring lunch, är det dags för tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan med anledning av prins Alexanders födelse i tisdags. Drottningen har flugit hem från New York där hon i början av veckan befann sig för att tala i FN. Också kungen, kronprinsessan Victoria och prins Daniel, samt Carl Philip, kommer att delta erfar Svensk Damtidning. Prinsessan Madeleine med familj kommer dock inte att dyka upp i i dag. Anledningen stavas jobb, och logistik.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Prinsessan Madeleine är i USA och arbetar med Childhood, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Hon fortsätter:

– Familjen hade önskat att kunna vara med med logistiken blir svår.

Inte så konstigt, prinsessan Madeleine har sin bas i London och två små barn. Att flyga fram och tillbaka är inte optimalt. Redan nästa vecka kommer dock prinsessan Madeleine hem till Sverige, med anledning av kungens födelsedag.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons