Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovet uttalar sig om prinsessan Madeleines pengar

10 mar, 2012, 08:28
Av
Annons

Nu har hovet gett ut ett officiellt meddelande på sin hemsida angående prinsessan Madeleines pengar och hur de används för hennes vistelser i New York.

På hovets hemsida kan man nu läsa ett officiellt meddelande angående prinsessan Madeleine och hennes apanage:

“Kommentar med anledning av artiklar om Prinsessan Madeleine – De officiella åtaganden som Prinsessan Madeleine utför för Sverige, på uppdrag av Kungen, bekostas av anslaget (apanage). Övriga kostnader för Prinsessan Madeleines uppehälle i USA betalas med privata medel. Prinsessan Madeleine arbetar sedan 2010 för Childhood i USA.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom har ytterligare några uppdrag lagts in på hovets kungliga kalender: Den 9 mars ska prinsessan besöka SOS-Barnbyars huvudkontor, i Stockholm. Den 12 mars är det besök vid MinStorDags huvudkontor, också det i Stockholm. Den 13 mars är två programpunkter inbokade, ett vid BRIS huvudkontor, Stockholm och ett besök vid Rädda Barnens huvudkontor i Stockholm.

Läs mer här på hovets hemsida››

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Madeleine åt lunch med Carl Philip och Sofia>>

Moster Madeleine har nu träffat lilla Estelle>>

Vi minns Madeleines intervju i tysk tv>>

Annons