Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovets personliga present till Victoria

14 jul, 2017, 13:43
Det märks att de känner henne väldigt väl.
Annons

Hovfolket känner sin kronprinsessa och ser hur hon många gånger trollar med knäna för att få ihop sitt livspussel. Hon lyckas ju både vara påläst, hinna med alla uppdrag och göra många och långa resor samtidigt som hon är en närvarande mamma. Så hovets present fångade Victorias vardag på pricken: En anteckningsbok från 1950-talet i silver, gjord hos Aspreys i London.

– Den kan kronprinsessan ha på frukostbordet, sa riksmarskalken Svante Lindqvist, och skriva ner viktiga saker som ”Glöm inte Estelles gympapåse!”, ”Var är Oscars nalle?” och ”Läs på om Nobelpristagaren”. Victoria nickade, den vardagsmixen verkade hon känna igen precis.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på Åsas Kungliga Europa>>

Foto: Stella Pictures

Bara få kvar! Hyllningsarmband till Victoria

Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Det vackra armbandet från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och kommer också ges till henne som gåva på födelsedagen.

Läs mer och beställ direkt

Armbandet, som har fem berlocker och är guldpläterat, finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter.

Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Läs mer och beställ direkt

Annons