Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hovexperten avslöjar: Så är Victoria - egentligen

30 dec, 2016, 10:37
AvJohanna Lejon
Så spännande!
Annons
EbbaKlebergvonSydow

På juldagen var det dags för Ebba Kleberg von Sydows nya kungliga program om kungafamiljens vardag, och arbete. Ebba Kleberg von Sydow har arbetat nära kunagfamiljen sedan 2010, då hon började jobba med SVT:s bevakning av kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop. Sedan dess har hon följt kungafamiljen, intervjuar dem, samt skrivit en bok om kunglig stil. Hon har bevakat samtliga kungliga dop och kungliga bröllop. Det var också Ebba som gjorde SVT:s intervju med prinsessan Sofia och Carl Philip, inför deras bröllop 2015.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I sin blogg avslöjar nu Ebba svaret på frågan som många vill veta: hur är kronprinsessan Victoria, egentligen?

– Mitt intryck är att hon är oehört dedikerad sitt uppdrag, påläst, hårt arbetande och med höga ambitioner i allt hon tar sig för. Och att hon verkligen är kunnig och genuint intresserad av exempelvis miljöfrågan och i synnerhet vattenfrågan. Det känns att engagemanget här är personligt, skriver Ebba Kleberg von Sydow i sin blogg.

Annons

Hon fortsätter:

– Sedan är det härligt att intervjua en person som har en sådan pondus, inger en sådan respekt – det blir en speciell stämning. Visst är hon människa men hon är också Sveriges blivande drottning. En väldigt, väldigt speciell roll, naturligtvis. Sedan tänker jag också ‘GOOD for her’ när jag märker att hon verkligen jobbar med saker hon brinner för. Har man ett yrke som råkar vara ett livslångt uppdrag, så blir det förstås väldigt mycket roligare, mer givande och bättre för alla inblandade om man älskar det man gör.

Foto: Stella Pictures, Privat.

 

Annons